Inderøy Helsebygg

Fremdrift og nabokontakt

12 november

Info for kommende uke(46)

avatar

Hans Kristian Musum

No Comments

Vann og avløpsanlegget i sentrum

Videre arbeid med dette vil nå forsette oppover Meieribakken. (Omkjøring som tidligere informert og skiltet.) Det vil bli en del arbeid med kummer der hvor påkobling fra parkeringskjeller/ varemotttak fra helsebygget er, men antar vi er oppe på flaten foran inngangen til Marens Bakeri i neste uke.

Under er et statusbilde ifra igår, der det sperringene begynner å flyttes oppover- slik at nedre del av Meieribakken er tilgjengelig igjen:)

 

Helsebygget

Det er stort sett daglig over 70personer som nå jobber på prosjektet- så det er stor aktivitet ute og inne. Vi har nådd milepælen tett bygg, og det er produskjon i alle etasjer inne med bygningsmessige og tekniske fag. Ute begynner nå kledningen på yttervegg også vises- se bilder:)

 

 

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)